/head>

Tämä Yksityisyydensuoja koskee www.dating-for-sex.com jäseniä

Who We Are?

Verkkosivusto www.sitename.com (tässä “Verkkosivusto”) ja sen sinulle Dating Factory-verkoston jäsen, jota hallinnoi Tyche Technologies AG (Hofstrasse 1A, 6300 Zug, Switzerland), CHE-420.114.703.

Sisällysluettelo

  1. Tietosuojakäytännön yhteenveto
  2. Erityinen ilmoitus koskien alaikäisiä
  3. Miten keräämme henkilötietojasi
  4. Laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle
  5. Mitä tietoja keräämme
  6. Miten käytämme keräämiämme tietoja
  7. Tietojen paljastaminen
  8. Tietojesi tarkastaminen ja muuttaminen
  9. Henkilötietojen säilytys
  10. Henkilötietojen keräämisen kieltäminen ja rajaaminen
  11. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille
  12. Henkilötietojen kansainvälinen siirto
  13. Käytäntöjen muutokset ja päivitykset
  14. Viimeisin tarkistus- ja voimaantulopäivä
  15. Tietosuoja
  16. Valitukset ja huolenaiheet

1. Tietosuojakäytännön yhteenveto

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa sen, miten käsittelemme tietoja, jotka kerätään, kun käytät tai kirjaudut palveluihimme. Tämä tietosuojakäytäntö kattaa myös, miten käsittelemme sinuun liittyviä tietoja, jotka yhteistyökumppanimme jakavat kanssamme tai jotka me jaamme yhteistyökumppaniemme kanssa.

Verkkosivusto on sitoutunut tarjoamaan sinulle ammattimaisia ja laadukkaita esittelyitä ja deittipalveluita ja sen vuoksi haluamme myös suojella yksityisyyttäsi. Seuraamme kaikkia niitä sääntöjä, jotka tässä dokumentissa on mainittu. Ne tulee ymmärtää yhdessä verkkosivuston Käyttöehtojen kanssa. Verkkosivuston tietosuojakäytäntöä sovelletaan asiakastietoihin, jotka keräämme verkkosivustomme kautta, ja sen tarkoitus on varmistaa, että voit käyttää sivustoa ja pitää yhteyttä muihin jäseniin kantamatta huolta tietosuojastasi.

Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja haluamme sinun selvästi ymmärtävän, kuinka sinun antamasi tai verkkosivuston käyttösi aikana kerättyjä tietoja käytetään, jotta vierailusi olisi mukavampi ja jotta saat tietoja ja mahdollisuuksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Käyttämällä verkkosivustoa ja/tai palveluitamme ilmoitat hyväksyväsi Tietosuojakäytäntömme ja Käyttöehtomme. Jos et hyväksy tätä Tietosuojakäytäntöä etkä Käyttöehtojamme, pyydämme sinua poistumaan verkkosivustolta.

Kaikki tämän käytännön viittaukset sivustoon www.dating-for-sex.com, ”me” ”meidän” ja muut taivutusmuodot tulee tulkita vastaavasti.

Samoin viitteet ”sinä”, ”sinun” ja muut taivutusmuodot tässä Tietosuojakäytännössä viittaavat sinuun verkkosivuston käyttäjänä, ellei toisin mainita.

2. Erityinen ilmoitus koskien alaikäisiä

Kuten Käyttöehdoissamme mainitaan, pyydämme, etteivät alle 18-vuotiaat lähetä tietojaan meille. Verkkosivusto ei kerää tietoisesti alle 18-vuotiaiden lasten tietoja. On vanhemman tai huoltajan vastuulla varmistaa, ettei huollettava lapsi väärinkäytä tietokonetta tai muuta elektroniikkaa yrittääkseen avata tai millään tavalla käyttää verkkosivustoamme tai palveluamme. Odotamme ja vaadimme myös, että jokainen verkkosivustomme ja palvelumme käyttäjä vahvistaa, että hän pitää kirjautumistiedot lasten tai alaikäisten ulottumattomissa.

3. Miten keräämme henkilötietojasi

Henkilötietojasi voidaan kerätä tai niihin päästä käsiksi monella tavalla, kuten:

  • Suoraan sinulta (joko suoraan tai verbaalisesti), kun ryhdyt käyttäjäksemme tai luot tilin ja suoraan tai epäsuoraan palveluidemme käytön myötä;
  • Meidän luotuna kirjeenvaihdon kautta jne;
  • Kolmansilta osapuolilta saatuna liittyen meidän tarjoamiimme palveluihin saatuamme lupasi, jonka voimme saada joko suoraan sinulta tai epäsuoraan toimiesi kautta. Tällaisissa tilanteissa varmistamme, että tällaiset kolmannet osapuolet saavat paljastaa näitä tietoja meille.

Saatamme saada henkilötietojasi myös verkkosivuston (www.dating-for-sex.com) käyttösi kautta tai verkkosivustomme evästeiden kautta.

4. Laillinen peruste henkilötietojen käsittelylle

Meillä on seuraava laillinen peruste henkilötietojesi käsittelylle:

Tarjotaksemme palveluitamme sinulle: laillinen peruste henkilötietojesi käsittelylle on meiltä pyydetyn palvelun tarjoaminen tai minkä tahansa sopimuksen, jonka olet solminut kanssamme, tarjoaminen. Henkilötietojasi voidaan käyttää tilisi ja profiilisi ylläpitämiseen, jotta pystyt olla yhteydessä muihin käyttäjiin alustallamme.

Suostumus: Tietyissä tilanteissa saatamme kysyä suostumustasi tiettyihin asioihin. Kun suostumuksesi vaaditaan henkilötietojen keräämiseen, käsittelyyn ja paljastamiseen, varmistamme, että tällainen suostumus annetaan vapaaehtoisesti. Saatamme pyytää sinulta myös lupaa lähettää ajoittain markkinointimateriaalia, jonka uskomme sopivan sinulle. Tällaisia markkinointiyhteydenottoja lähetetään sinulle vain, jos olet tilannut uutiskirjeen. Sinulle annetaan täten tieto, että pystyt peruuttamaan suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn laillisten tai sopimusoikeudellisten rajoitusten puitteissa. Kaikki tällaiseen peruuttamiseen tai suostumuksen muuttamiseen liittyvät yhteydenotot tulee kirjoittaa ja osoittaa osoitteeseen privacy@datingfactory.com.

Lailliset intressit: Saatamme käsitellä henkilötietojasi laillisten intressiemme perusteella, mukaan lukien jotta voimme tarjota sinulle palveluamme, analysoidaksemme käyttäjien käyttäytymistä parantaaksemme palveluamme ja paranteeksemme sisältöämme sekä hallinnollisiin tarkoituksiin.

5. Mitä tietoja keräämme

Keräämämme tiedot voivat olla:

5.1. Tietoja, jotka annat ANONYYMISSÄ verkkorekisteröintilomakkeessamme, kuten sukupuoli, ikä, etsimäsi suhteen tyyppi, sähköpostiosoite, syntymäaika, laskutustiedot ja luottokorttitiedot. MITÄÄN henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja ei kuitenkaan pääse käyttämään julkisesti tietyn yksilön tunnistamiseen.

5.2. Vapaaehtoisesti profiilisi luomisen, mediassa tekemiesi julkaisujen, kuten chatissä tai verkkosivustolla, kautta antamiasi tietoja. Tämä saattaa sisältää mutta ei rajoitu tilitietoihin, treffikumppanien ikämieltymyksiin, horoskooppiin, maantieteelliseen sijaintiin, kuviin, videoihin, henkilökohtaisiin mielenkiinnon kohteisiin, fyysisiin ominaisuuksiin ja muihin.

5.3. Automaattisesti kerättyjä tietoja, jotka kerätään, kun vierailet tai käytät verkkosivustollamme, kuten IP-osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, selaimen tyyppi, ja evästeiden, analytiikkatyökalujen ja kolmannen osapuolen palveluiden kautta kerätyt tiedot.

5.4. Muiden verkkosivustomme kautta saamat tiedot. Keräämme tietoja, jotka kolmannen osapuolen organisaatiot olisivat antaneet meille. Tällaisia henkilötietoja saattavat olla yhteystiedot, demografiset tiedot ja internetin selaustiedot.

5.5. Rahoituslaitosten tai maksunkäsittelijöiden, jotka voivat antaa meille päivityksiä koskien maksutietojasi tai maksutapojasi, jotka liittyvät maksettuun tiliisi tai maksettuun tilaukseen ja palveluihin, antamat tiedot.

6. Miten käytämme keräämiämme tietoja

Käytämme tietojasi parantaaksemme sinulle tarjottuja palveluitamme. Tämän lisäksi käytämme tietojasi suojataksemme sinua, muita käyttäjiä ja verkkosivustomme eheyttä petoksia tai muita lain vaatimia asioita vastaan.

Saatamme poistaa epäsopivat kuvat, profiileista asiattomat ilmaukset, joissa ei ole mitään muiden käyttäjien kannalta olennaista kiinnostavaa asiaa tai informaatiota. Haluamme tarjota laadukkaan deittipalvelun jokaiselle verkkosivuston jäsenelle.

Saatamme sisäisesti käyttää käyttäjiemme henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja parantaaksemme markkinointiamme, analysoidaksemme sivuston käyttöä tilastollisesti, parantaaksemme sisältöämme ja tuotetarjontaamme sekä mukauttaaksemme sivustomme sisältöä ja ulkoasua. Uskomme, että nämä käyttötavat auttavat meitä parantamaan sivustoamme ja räätälöimään paremmin verkkokokemustasi tarpeidesi täyttämiseksi.

Saatamme myös käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja sinusta tarjotaksemme sinulle tietoja, jotka joissakin tapauksissa on kohdistettu mielenkiinnon kohteidesi perusteella, kuten kohdistettuja bannereita ja kampanjoita.

Käytämme tietojasi myös hallinnollisiin tarkoituksiin ja viestiäksemme kanssasi tavoilla, joilla haluat viestiä kanssamme.

Saatamme ottaa sinuun säännöllisesti yhteyttä sähköpostitse asiakaspalvelutarkoituksissa sekä kertoaksemme sinulle erikoistarjouksista, uusista palveluista ja asiakkaillemme tarjottavista mahdollisuuksista. Emme ota sinuun yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestitse ilman erillistä lupaasi (tilaus). Käytämme tilauksen peruutuksen standardia kaikissa yhteydenotoissa, paitsi hallinnollisissa, tiliäsi koskevissa yhteydenotoissa.

7. Henkilötietojen jakaminen ja paljastaminen

Henkilötietosi, jotka olet itse vapaaehtoisesti antanut meille, paljastetaan muille käyttäjille julkisen profiilisi kautta. Huomaa ystävällisesti, että kun jaat tietoja julkisesti internetissä, meillä ei ole kontrollia siitä, miten muut saattavat käyttää tietojasi. EMME NÄYTÄ muille käyttäjille mitään henkilökohtaisia tietojasi, kuten oikeaa nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, koko postinumeroasi, kännykkä- tai lankapuhelinnumeroa tai IP-osoitetta. edellä mainitut tiedot pysyvät yksityisinä ja luottamuksellisina. Mikäli kysymme henkilökohtaisia tietoja, sovimme selkeästi, että mitään tietojasi ei näytetä, ellet ole itse selkeästi antanut lupaa.

Saatamme paljastaa henkilötietojasi lisäksi työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme ja muille kolmansille osapuolille, jotka saattavat tarvita näitä tietoja auttaakseen meitä hallitsemaan meidän ja sinun välistä yhteistyötä. Kun jaamme henkilötietojasi tällaisten kolmansien osapuolten kanssa, varmistamme, että nämä osapuolet hyödyntävät näitä tietoja siten, että henkilötietosi ovat suojattuja.

Tätä verkkosivustoa operoi Tyche Technologies AG, joka on osa saman toimialan yritysten muodostamaa konsernia, jossa yritykset liittyvät toisiinsa ja operoivat eri liiketoiminnan osia. Toimimme konsernina ja jaamme täten tietoja ja dataa muiden konsernin yritysten kanssa tarpeen mukaan. Vahvistamme, että kaikki konsernin yritykset noudattavat tässä mainittuja tietosuojavelvoitteita tietyn yrityksen paikallisten lakien säännösten ja rajoitusten puitteissa. Hyväksymällä käyttöehtomme vahvistat, että sitoudut noudattamaan tätä Tietosuojakäytäntöä. Hyväksyt myös, että saatamme jakaa tietoja muiden konsernin yritysten kanssa ja että mikä tahansa konsernin yrityksistä voi käsitellä tietoja.

Me EMME myy tai vuokraa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi kolmansille osapuolille ilman erillistä lupaasi. Paljastamme tietoja mainostajille ja muihin markkinointi- ja kampanjatarkoituksiin. Näissä tilanteissa EMME paljasta näille entiteeteille tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa.

Terveen yhteisön ylläpitämiseksi teemme yhteistyötä viranomaisten kanssa ja kaikkien kolmansien osapuolten kanssa suojataksemme heidän immateriaalioikeuksia ja muita oikeuksia.

Pidätämme oikeuden paljastaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi lain vaatimusten mukaan ja kun uskomme, että paljastaminen on pakollista oikeuksiemme suojaamiseksi ja/tai noudattaaksemme oikeudenkäyntiä, oikeuden määräystä tai laillista prosessia koskien verkkosivustoamme. Käytämme luottokorttikäsittely-yritystä laskuttaaksemme sinua tuotteista ja palveluista. Nämä yritykset eivät säilytä, jaa, tallenna tai käytä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja muista syistä.

Me EMME jaa henkilötietojasi minkään kolmannen osapuolen kanssa markkinointitarkoituksiin ilman lupaasi.

Olemme velvollisia antamaan tietosi viranomaisille, mikäli heillä on siihen oikeus esimerkiksi etsintäkuulutuksen tai oikeuden määräyksen vuoksi. Jokaisessa muussa tapauksessa tietosi ovat turvassa verkkosivustolla. Teemme parhaamme varmistaaksemme, että kaikki sinua koskevat tiedot sivustoillamme ovat ajantasaisia, täsmällisiä ja täydellisiä, mutta me myös pyydämme sinua ottamaan yhteyttä, mikäli tietosi kaipaavat päivitystä tai haluat poistaa tietosi.

Yksilöllinen verkkosivuston käyttösi ja yhteydenpitosi muiden jäsenten kanssa tämän sivuston kautta pysyy täysin yksityisenä.

Paljastavan sisältömme takia saatamme aika ajoin lähettää sähköpostiviestejä, jotka sisältävät tietoja järjestelmästä ja sivuston toiminnasta, ilmoituksia, kampanjoita sekä kolmansien osapuolten kampanjoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. Voit peruuttaa verkkosivuston tai kolmansien osapuolten lähettämien sähköpostiviestien vastaanottamisen milloin tahansa muuttamalla profiilisi asetuksia tai seuraamalla peruuta tilaus-linkkiä, joka löytyy jokaisesta verkkosivuston tai kolmannen osapuolen lähettämästä sähköpostiviestistä.

Sivuston mainosten ja oman sivuston käyttösi vuosi joko me tai ulkopuolinen mainostaja saattaa tunnistaa tai liittää evästeen selaimeesi. Evästeet ovat normaali osa internetin toimintaa, verkkosivusto käyttää niitä myös tunnistamaan turvallisesti aina, kun kirjaudut verkkosivustolle ja käytät sitä, ja pitääkseen istuntosi aktiivisena, kun et käytä verkkosivustoa tietyn ajan kuluessa. Saat lisätietoja evästeistä Evästekäytännöstämme.

8. Tietojesi tarkastaminen ja muuttaminen

Suoritamme kohtuullisia toimenpiteitä pitääksemme henkilötietosi tarkkoina, täydellisinä ja ajantasaisina niiden käyttötarkoitusta varten, mutta sinun tulee kuitenkin ilmoittaa meille välittömästi, jos ja kun henkilötiedoissasi tapahtuu muutoksia.

Mitä tulee henkilötietoihisi, sinulla on oikeus vastaanottaa vahvistus siitä, että henkilötietojasi käsitellään, ja voit pyytää luvan saada kyseiset tiedot tarkasteltavaksesi. Voit pyytää kopion tällaisista meidän keräämistä tiedoista – tällainen pyyntö voidaan tehdä suullisesti tai sähköisesti. Annamme tällaisen kopion jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot koskien tietojesi muokkaamista tai poistamista tietokannastamme:

  • Lähetä sähköpostia Asiakaspalveluun
  • Kirjaudu sisään salasanallasi ja muuta/poista profiilisi

Jos profiilisi on asetettu poistettavaksi tietokannastamme, kun se on muutettu epäaktiiviseksi, huomaa, että säilytämme siihen liittyviä tietoja vielä kolme kuukautta (noin 90 kalenteripäivää), jos niitä tarvitaan vielä niiden keräämisen perusteena olleeseen alkuperäiseen tarkoitukseen tai jos laki sallii tai vaatii niin. Joka tapauksessa profiilisi muutetaan epäaktiiviseksi, ja se EI näy verkkosivustolla.

9. Henkilötietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin tarjoamme sinulle palveluitamme, kuten tässä käytännössä mainitaan, tai kunnes tilisi poistetaan, ellei laki vaadi tai muutoin salli pidempää säilytysaikaa. Sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, mutta tässä sovelletaan laillisia velvoitteitamme, jotka saattavat vaatia meitä säilyttämään henkilötietojasi tietyn aikaa.

10. Henkilötietojen keräämisen kieltäminen ja rajaaminen

Sinulla on oikeus vastustaa tiettyyn tilanteeseen liittyen henkilötietojesi keräämistä. Emme enää käsittele henkilötietojasi, ellei meillä ole laillista perustetta käsittelylle. Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä koskien suoramarkkinointia. Voit peruuttaa sähköposti-ilmoitusten vastaanottamisen käyttämällä jokaisen sähköpostiviestin alaosasta löytyvää linkkiä tai menemällä kohtaan Profiilija muuttamalla sähköpostiasetuksiasi Tilitiedot-sivulta.

Tunnistamme lisäksi oikeutesi rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jolloin säilytämme niitä vain harjoittaaksemme tai puolustautuaksemme valituksilta.

11. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille

Huomaa ystävällisesti, että kun siirryt muille kolmannen osapuolen verkkosivuille hyperlinkeistä verkkosivustollamme, emme pysty hallitsemaan näiden verkkosivustojen sisältöä. Näillä verkkosivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, joista emme ota vastuuta.

12. Henkilötietojen kansainvälinen siirto

Kun annamme alihankkijoiden tai kolmansien osapuolten käsitellä henkilötietojasi ETA:n ulkopuolella, varmistamme, että kyseisessä maassa on käytössä riittävät henkilötietojen suojaamiseen tarvittavat suojatoimet. Käytämme Euroopan komission standardikäytäntöjä tai muita soveltuvia suojakeinoja hyväksyäksemme tiedonsiirrot ETA:sta muihin maihin.

13. Käytäntöjen päivitykset

Verkkosivusto pidättää oikeuden päivittää käytäntöjään pitäessään sitä tarpeellisena. Jos käytäntöön tulee muutoksia, tämä merkitään päivittämällä käytännön viimeinen tarkistuspäivämäärä, jollainen löytyy tämän dokumentin lopusta.

14. Viimeisin tarkistus- ja voimaantulopäivä

Tämä käytäntö tarkistettiin viimeksi 20. toukokuuta 2018. Käyttäjille, jotka rekisteröityivät palveluihin ennen 20. toukokuuta 2018, tämä käytäntö astuu voimaan 24. toukokuuta 2018.

Tämä Tietosuojakäytäntö on käännetty, jotta sinun on helpompi tutustua siihen. Jos tämän version ja alkuperäisen englanninkielisen version välillä on poikkeavuuksia, englanninkielinen versio on voimassa.

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, käytä verkkosivuston Asiakaspalvelulomaketta. Tiimimme vastaa kysymyksiisi pikaisesti ja ammattitaitoisesti, koska otamme asiakkaidemme yksityisyydensuojan vakavasti ja haluamme auttaa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja huolissa.

15. Tietosuoja

Henkilötietojesi suojaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, minkä vuoksi suoritamme kaikki tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietosi ovat turvallisesti säilössä. Lisäksi suoritamme kaikki tarvittavat varotoimenpiteet varmistaaksemme, että henkilötietoja ei käsitellä luvattomasti tai laittomasti. Huomaa ystävällisesti, että vaikka suoritamme tällaisia tarpeellisia vaiheita suojataksemme tietosi, emme pysty takaamaan, eikä sinun tule olettaa, että henkilötietosi pysyvät aina turvassa.

16. Valitukset ja huolenaiheet

Jos sinulla on huolenaiheita koskien tietosuojatapojamme ja -prosessejamme, sinulla on oikeus ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostitse valituksen tekemiseksi osoitteeseen privacy@datingfactory.com. Huolenaiheisiisi vastataan mahdollisimman pian. Jos et ole tyytyväinen vastaukseesi, voit ottaa yhteyttä Sveitsi liittovaltion tietosuojavaltuutettuun.

Ladataan..